by Marie

Sy selv med sybloggen

Sybloggen er skabt ud fra et ønske om at gøre det lettilgængeligt at komme i gang med at sy praktiske ting til hjemmet og din familie.

Måske er du en travl husmor, og kan ikke forlade hjemmet om aftenen for at tage på dyre sy-kurser, måske er du studerende der bare gerne vil komme i gang med at sy noget brugbart og nemt, eller noget helt tredje.  Her på min blog har du muligheden for, at sætte dig stille og roligt ind i de mest simple sy-teknikker og begynde at sy selv!

For den allerede erfarne, er der stadig en del at hente; jeg lægger jævnligt symønstre, syteknikker og syopskrifter ud på bloggen af praktiske syprojekter som kan bruges i hjemmet, på arbejde eller på ferien.

De fleste af mine syopskrifter består af et symønster samt udførlige trin for trin vejledninger med store billeder som guider dig igennem syprocessen.  Symønstrene har jeg lagt ud til gratis afbenyttelse,  og de forefindes i printbart .pdf fil-format. Andre af mine syopskrifter kommer uden symønster, da det ikke har været nødvendigt. Det er mit brændende ønske at gøre sybloggen.dk til en portal  hvor man vil kunne hente inspiration til syning, og have nem adgang til et sy univers. Mest af alt håber jeg, at du vil føle samme glæde som jeg føler, når jeg fordyber mig i mine syprojekter.

Jeg vil være med dig helt fra start, og du kan altid skrive til mig hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på design- og syrelaterede projekter.

Så… velkommen til mit gratis sy selv univers!  Hvis du synes om det, må du gerne kvittere med et Facebook Like eller sprede budskabet på anden vis! På forhånd tak, og god fornøjelse!

P.S.

Du kan også finde andre af mine symønstre og inspiration til syning her på bloggen.

4.8/5 - (10 votes)

Marie Walsøe
Sybloggen.dk