Lær At Sy Kosmetiktaske i Libertystof

by Marie
Lær at sy kosmeiktaske i Libertystof

Sy din egen super lækre kosmetiktaske i Libertystof med kun et par få enkle materialer. Tasken har superblødt og Luksuriøst Libertystof på ydersiden og indvendigt har den tekstilvoksdug, således at den er vandafvisnede og nem at rengøre. Hjørnerne er syet ind i bunden, således at kosmetiktasken kan stå og pynte fint på et bord.

Dette projekt er enkelt og nemt at gå til, og er egnet for let øvede syersker. Projektet er stærkt vanedannende, og har du først lavet én, er det svært at stoppe igen. Heldigvis fungerer kosmetiktasken også glimrende, som lille personlig en gave til veninder, eller hvad med som julegaver til alle familiens kvindefolk. 🙂

Herunder finder du en nem og tilgængelig instruktionsvideo, der viser alle detaljer i fremgangsmåden trin for trin.

Køb her det smukke stof til Kosmetiktaske i Libertystof.

Materialer:

Libertystof 25 cm.

Tekstilvoksdug 25 cm.

Lynlås 20 cm.

Wonderclips

24 cm. Lædersnor og træperle (Valgfri)

Fremgangsmåde:

 1. Klip eller skær med rulleskærer 2 stykker yderstof, 2 stykker foerstof, 2 stykker volumenflies,  der måler 23 x 19 cm.
 2. Stryg yderstoffet fast på volumenfliesen, ved at placere fliesen med den grove side opad, og læg yderstoffet ovenpå, med retsiden opad.
 3. Placer lynlåsen præcist til kanten på yderstoffet, med bagsiden opad, så forsiden af lynlåsen vender ret mod ret med yderstoffet.
 4. Vend derefter arbejdet, og placer herefter foerstoffet på samme måde på modsat side af lynlåsen. Hæft de tre lag fast med Wonderclips.
 5. Sy en stikning langs kanten af lynlåsen med 0,5 cm. sømrum. Hæft af i begge ender af syningen.
 6. Gentag punkt 3, 4 og 5 på modsat side af lynlåsen.
 7. Pres syningerne pæne og glatte med dit strygejern.
 8. Lav en pyntestikning på frontsiden langs med syningerne, på hver side af lynlåsen.
 9. Du skal nu saml din toilettaske. Det gør du ved at lægge yderstof mod yderstof ret mod ret. Og foerstof mod foerstof ret mod ret. Sørg for at tænderne på lynlåsen foldes ind imod foerstoffet. Klips sammen med Wonderclips.
 10. Marker en åbning i bunden af forstoffet på ca. 10-12 cm.
 11. Sy lagene sammen rundt i kanten med 1 cm. sømrum. Begynd ved markeringen i den ene side, og slut ved markeringen i modsat side, så du eflerlader et hul i bunden. Hæft grundigt ved start og slut af din syning.
 12. Du skal nu lave nogle indhak i alle hjørner, som skal danne bunden i din kosmetiktaske. Mål med en vinkel lineal, et indhak der måler 3×3 cm. Klip indhakket ud og fold hjørnet sammen, så syningerne ligger ret mod ret imod hinanden. Klips åbningen sammen med Wonderclips. Gentag i alle 4 hjørner.
 13. Sy en stikning langs åbningen med 5-8 mm. sømrum. Sy evt. en stikning tilbage igen for at sikre syningen ekstra godt. Hæft grundigt af. Gentag i alle 4 hjørner.
 14. Du skal nu vende ydersiden udad på din kosmetiktaske igennem det hul, som du efterlod til stå åbent. Sørg for at puffe alle hjørner grundigt ud.
 15. Du skal nu lukke det lille hul i bunden af foerstoffet. Det gør du ved at folde kanten 1 cm. mod indersiden i begge sider. Fastgær siderne imod hinanden med Wonderclips.
 16. Sy en fin lille stikning med 1-2 mm. sømrum langs åbningen. Hæft grundigt af i begge sider stikningen.
 17. Du er nu færdig med at sy og manger blot at puffe foersiden ind i tasken. Puf alle hjørne grundigt ud.
 18. Du kan f.eks. vælge at binde en lædersnor med en træperle i lynlåsen, eller nogen andet lækker “bling bling”, for at give kosmetiktasken en lækkert finish.

4/5 - (11 votes)

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

Grethe R 25. september 2020 - 10:32

Hvor er det en dejlig taske. Jeg vil gå i gang med den, dog vil jeg bruge noget andet Liberty stof som du har i dit udvalg:-) Kærlige hilsner, Grethe

Besvar
Hanne 10. februar 2021 - 20:50

Suveræn god syvejledning… har lavet flere af dem… også i liberty stof❤️❤️ Tak for ALLE de gode videoer du deler… tusind tak

Besvar
Marie 15. februar 2021 - 14:42

Hvor skønt at høre 🙂 Tusind tak for den fine bedømmelse 🙂

Besvar
Mille 21. februar 2023 - 18:23

Fantastisk syvejledning, nemt at gå til. Tusind tak for denne her også <3

Besvar
Cille 25. februar 2023 - 22:39

Hvor er de fine! Tror du, at man kan lave ydersiden af aflagte jeans og så undvære volumenvlies?

Besvar
Marie 26. februar 2023 - 10:16

Hej Cille,
mange tak skal du have 🙂 Ja det tror jeg sagtens at du kan.

Besvar
Kari 9. marts 2023 - 15:20

Så fin, har lyst til å prøve og sy denne. Men et lite spørsmål: skal glidelåsen plasseres på den siden som er 23 cm eller 19 cm?

Besvar
Marie 9. marts 2023 - 16:13

Hej Kari 🙂
Lynlåsen skal placeres langs den lange side på 23 cm.

Besvar
Louise 18. september 2023 - 08:15

Bedste syvejledning nogensinde! Jeg kan ikke vente med at komme igang med at sy julegaver til at pigerne og kvinderne i familien.
Tak !!

Besvar
Marie 28. september 2023 - 13:42

kære Louise, Tusind tak for de pæne ord. Jeg er virkelig glad for at høre, at du kunne lide min syvejledning. Det er så skønt at kunne give personlige håndlavede julegaver til dem man holder af 🙂

Besvar

Skriv en Kommentar