Skypuder

by Marie
lær at sy pude til baby

Disse bedårende skypuder er så dejligt bløde og lette, som skyer af silke. De pynter tilmed rigtig fint på baby eller børneværelset, så det bliver lidt sjovere at se på, med hjemmelavede puder. Dette syprojekt er så nemt at gå til, at børnne selv kan være med til at lave dem. Så sejt at kunne sætte sit eget personlige præg på børneværelset.

Følg min lette tutorial herunder til hvordan man laver puderne.

Materialer:

Libertystof ca. 30 cm.

Sytråd i matchene farve.

Polyesterfyld.

Knappenåle eller wonderclips.

Sysaks og symaskine.

Fremgangsmåde:

  1. Print snitmønsteret ud og placer mønsterdelene på et stykke stof, der ligger foldet, således at du får 2 mønsterdele, der ligger ret mod ret. Klip mønsterdelene med 1 cm. sømrum.

2. Du kan nu vælge at tegne øjne på puden ved hjælp af mønsteret. Øjnene syes herefter på maskinen, frem og tilbage 3 gange.

3. Zig-zag alle mønsterdelene rundt i kanterne. Placer mønsterdelene ret mod ret og fastgør dem, enten med knappenåle eller wonderclips. Afmærk ca. 15 cm. i bunden, som skal danne en åbning til at komme fyldet i.

4. Sy mønsterdelene sammen med ca. 1/2 cm. sømrum. Klip forsigtigt et lille indhak i alle fordybninger i puden. PAS PÅ! at du ikke klipper sømmen over.

5. Pres omhyggeligt sømmene fra hinanden med et dampstrygejern.

6. Vend indersiden ud på puden, og pres med dampstrygejernet alle syninger helt ud, til alle rundinger i puden.

7. Put fyld i puden , og pres det godt ud i alle hjørner. Luk herefter puden i bunden med knappenåle eller wonderclips. Sy åbningen sammen med 1 mm. sømrum på maskinen eller sy det sammen i hånden med usynlige sting. SE GUIDE HER.

Du er nu færdig og kan tage dig en behagelig og velfortjent lur på din nye skypude :-).

 

 

 

 

 

 

 

Anmeld venligst

Du vil måske også synes om

1 kommentar

Grethe 13. oktober 2021 - 12:46

Hvor er de søde!:)

Besvar

Skriv en Kommentar