kurve til småting [entry-title permalink="0"]

Sy selv et par super nemme kurve til opbevaring. De både pynter i hjemmet, og er praktiske til opbevaring af småting, som f.eks stofrester, sytråd, tilbehør til håndarbejde og meget andet.

Sy-opskrift til kurve til opbevaring.

 1.  Klip to stykker stof i forskellige mønstre, som måler 38 x 38 cm. Klip et stykke kraftig vlieseline med samme mål. Klip herefter en firkant ud i hvert hjørne af stykkerne, som måler 11 x 11 cm. Stykkerne skal se ud som vist på nedenstående foto. For at klipningen bliver præcis, vil jeg råde dig til at klippe målene ud på  mønsterpapir med 1 x 1 cm tern. 

  Udklipning af mønsterdele

  Trin 1

 2. Stryg vlieselinen fast på bagsiden af stoffet til kurvens ydre del. Luk derefter det ene hjørne af kurven, ved at sy kanterne sammen, som vist herunder.

  Sammensyning af hjørnet

  Trin 2

 3. Når alle hjørner er lukkede på både kurvens ydre og indre del, skal du lægge delene ind i hinanden, ret mod ret som vist på billedet.

  Stofkurv til opbevaring

  Trin 3

 4. Sy kurven sammen i kanten med 1/2 cm sømrum. Lad et lille hul stå åbent til at vende retsiden ud.

  sammensyning af kurv

  Trin 4

 5. Vend retsiden udad på kurven og fold indersiden ind i ydersiden. Pres kanterne godt, så kurven har den rigtige form.

  presning af kanter

  Trin 5

 6. Sy en fin lille stikning rundt i kanten af kurven, som vist på billedet. Luk samtidigt hullet med denne stikning. Du er nu færdig ,og kan fortsætte til nummer to, som laves på nøjagtigt samme måde.sød kurv med blomster
Summary
Photo ofMarie Walsøe
Marie
Marie Walsøe
https://elfie.dk/
Job Title
Designer, blogger
elfie
Villa Walsøe